Skip links

Isännöintipalvelut

Isännöintipalvelut


Tarjoamme taloyhtiöllenne kokonaisvaltaiset ja luotettavat isännöinnin palvelut ammattitaidolla. Voimme hoitaa myös taloyhtiönne taloushallinnon.

Olemme vastuuntuntoinen toimija ja meihin voit luottaa kaikissa tilanteissa. Oheisesta linkistä pääset tutustumaan vastuunjakotaulukkoon, joka kertoo taloyhtiön osakkaan ja yhtiön välisestä vastuunjaosta huoneiston korjaustilanteessa. Vastuunjakotaulukon näet tästä >>

Kiinnostuitko palveluistani? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ja räätälöidään teille sopiva palvelukokonaisuus.

YHTEYDENOTTO

Muutostyöhakemus


Osakkaan asunnossa tai muussa osakehuoneistossa tekemistä tai teettämistä kunnossapito- / muutostöistä on tehtävä kirjallinen hakemus taloyhtiön edustajalle.

Hakemus täytyy tehdä kaikista sellaisista töistä, jotka voivat vaikuttaa yhtiön tai toisen osakkaan hallinnassa oleviin tiloihin ja rakenteisiin. Käytännössä siis hakemus on tehtävä kaikista kunnossapito- / muutostöistä, joissa tehdään enemmän kuin maalataan tai tapetoidaan. Eräät muutostyöt vaativat lisäksi viranomaislupakäsittelyä. Tällaisia ovat mm. märkätilojen tai keittiön laajennus tai siirto, saunan rakentaminen huoneistoon, reiät ja aukot kantaviin rakenteisiin.

Huomioithan, että töitä ei saa aloittaa ennen isännöitsijältä saatua hyväksyntää.

Oheisen linkin kautta pääset täyttämään ja lähettämään muutostyön hakemuslomakkeen.

Muutostyön hakemuslomakkeeseen pääset tästä >>